مسئولیت زن مسلمان در عصر حاضر

نویسنده : زهرا فیضی

امروزه در کشور عزیزما مهم‌ترین چالش انسان‌ها، بویژه زنان عدم شناخت کامل حقوق و مسئولیت‌هایشان است. این موضوع به قدری عمیق و مهم است که علت مشاهده مواردی مثل تزلزل در تصمیم‌گیری و انفعال از سوی دختر خانم ها و خانم ها این است که آنها به صورت باور و اعتقاد در خصوص حقوق و تکالیفشان به نتیجه نهایی نرسیده‌اند و باعث مشکلات فراوان برای شان گردیده است .
که تمام این ها تقصیر خود خانم ها است که حق و حقوق خود را توسط تمام قشر جامعه پا مال مینمایند. همان مرد که حقوق زن را مدنظر نمیگیرد همانیست که در آغوش خود زن پرورش یافته است. نکته که میخواهم در این مقوله بیشتر تاکید نمایم اینست که خانم به خاطر به دست آورد حق،حقوقش و منزلتش باید آگاهی‌اش را بالا ببرد. چرا که هیچ حق نیست که مسئولیت نداشته باشد پس باید مسئولیت خود را ادا نماید. چرا اگر زنها در گذشته به پرورش درست اطفال خود میپرداختند امروز جامعه ما با این همه بی عدالتی در مقابل خانم دست و پنجه نرم نمیکرد.
پس بزرگترین مسئولیت زن از نظر من بلند بردن آگاهی اش در همه موارد است چه تمدن اسلام باشد و چه الگو برداری از پیغمبران و اصحاب باشد ، یا از تکنولوژی امروزه، در کل باید آن باشد که در تربیه اطفال جامعه به بهترین نحوه ایفاء مسئولیت نماید.
اگر خانم آگاه به مسایل مختلف باشد میتواند اشخاص مفید که تغیر دهنده جامعه باشد را پرورش دهند.
بعضی افراد از مردها گله مند هستند که بالای ما ظلم میکنند برخانم ها احترام ندارند و غیر شکایات، ولی به این پی نبردند که اگر مرد اینگونه عادت ها دارد از دست خانمی است که مسئول تربیه آن مرد بوده چرا که درست برایش تعلیم نداده است .
پس اگر مادر درست مرد تربیه نماید آن زمان کی نمیگذارد دختر تحصیل کند کی باعث ازدواج دختر به جبر میشود، کدام مرد باعث آزار دختر میشود.
چگونه از دختر خانمی که سواد ندارد تقاضا به تشکیل خانواده میشوند در حال تشکل خانواده عقل میخواهد شعور میخواهد آگاهی میخواهد. تشکیل خانواده تنها محفل گرفتن و فیشن کردن نیست تنها به دنیا آوردن طفل و بزرگ کردنش نیست بزرگ کردن طفل و روزی دادنش به دست الله متعال است اگر چه وسیله هستند پدر و مادر، اگر نخواهی هم طفل بزرگ میشود ولی مشکل اساسی تربیه و تعلیم طفل است آگاه ساختنش از مسایل مختلف زنده گی است.
پس همه چیز بر میخورد به خانم تعلیم یافته.
اگر زن مطالعه داشته باشد تمام مسئولیت هایش را خواهد دانست و به تمامش رسیده گی خواهد کرد.
پس خواهرانم مادرانم کافیست یک طفل تقدیم جامعه نماید اما با اخلاق محمدی، و اخلاق ازواج پیغمبر تا بتواند به جای بیشتر از یک نفر مفید باشد .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما میتوانید از برچسب ها و ویژگی های HTML هم استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

بالا